Excellente en organisch websiteverkeer

Je bent als bedrijf opzoek naar een manier op je website te optimaliseren. Je hebt alleen geen idee hoe dat moet. Door middel van Linkbuilding kan je strategisch opbouwen van verwijzingen vanaf andere websites naar jouw website. Hoe meer jouw site er heeft, hoe beter Google begrijpt dat jouw website een gerespecteerde en relevante bron van informatie is. Het klinkt erg gemakkelijk: gewoon wat linkjes op een andere website naar je site plaatsen en dan stijg je vanzelf in Google. Helaas is het iets gecompliceerder dan dat. Het verkeerd plaatsen van linkjes kunnen ook schadelijk zijn voor je site. In deze blog leggen wij uit wat linkbuilding is, waarom het belangrijk is en hoe je dit kan gebruiken om de vindbaarheid van je onderneming te vergroten.

Zo bespaar je tijd

Het is een goede manier om tijd te besparen door linkbuilding uitbesteden en zoekmachine optimalisatie uit te besteden. Door het uit te besteden kom je gemakkelijk aan resultaat: elke maand meer relevant verkeer uit de zoekmachine; bezoekers die actief op zoek zijn naar jouw producten en diensten. De ideale SEO strategie en aanpak is het toewerken naar een rendabele zoekmachine strategie. Zo kom je en blijf je op de nummer #1 plek in Google.

Reviews, sterren en belangrijke productinformatie geven je meer info mee aan een zoekresultaat en verhoogt hierdoor jouw click through rate. Een goed begin is het halve werk! Met SEO bouw je aan een goed fundament. Zoekmachine optimalisatie gaat niet over één nacht ijs, maar vereist een goede strategische aanpak.

Backlinks werken niet

Door het uit te besteden kom je er al gauw achter dat backlinks niet werken. Sterker nog, welke links juist wel. Een linkbuilding strategie op maat is de beste keuze en niet via standaard pakketten. Na een gratis scan wordt er contact opgezocht met een maatwerk linkbuilding strategie en advies die past bij jouw situatie.

Een linkbuilding bureau start eerst met een analyse van de huidige zoekwoorden en URL’s van jouw website. Vervolgens wordt het huidige linkprofiel in kaart gebracht. Daarnaast wordt er ook gekeken naar het linkprofiel van jouw grootste concurrenten in de markt. Op basis van een nulmeting wordt er gekeken naar de strategie die deze concurrenten volgen en hoe de linkbuild kan worden uitbesteed.

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO en helpt bij het verbeteren van jouw organische vindbaarheid. Hoe meer aanbevelingen jij krijgt, hoe belangrijker Google jouw website vindt. Ga niet als een malle elke website langs om maar een linkje neer te zetten. Zoals eerder aangegeven: relevantie links zijn veel waardevoller en belangrijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *