Een poloshirt goed stijlen

Een poloshirt kan bij sommige mensen heel goed staan. Zo kan het heel mooi afkleden of je heel sportief doen lijken. Soms kan het moeilijk zijn om zo’n shirt goed te kleden. Daar zijn wel verschillende mogelijkheden voor, zodat het er goed uitziet. Dit zal per persoon al gauw kunnen verschillen hoe je het shirt zal moeten gaan stijlen. Het is handig om hier zelf even goed naar te gaan kijken voordat je zeker weet dat je een besluit neemt. Dit kan teleurstellingen doen voorkomen.

De knoopjes

Een poloshirt kun je erg mooi stijlen. Dit kun je zeker ook doen met de knoopjes op het poloshirt. Er zitten vaak meerdere knoopjes op het poloshirt. Wanneer je alle knoopjes open zal laten, is de kans aanwezig dat het lijkt alsof je vrij onverzorgd bent. Dit hoeft niet zo te zijn, maar die indruk kan wel gewekt worden door alleen al de knoopjes.

Wanneer je 2 knoopjes dicht doet, ziet het er al een heel stuk beter uit. Je kan direct zien dat je wat aan je uiterlijk doet. Daarnaast is het shirt dan makkelijker te stijlen met een leuke broek. Een broek die wat hoger is, zal je kunnen stijlen door het shirt wat in de broek te doen. Daardoor zie je er wat speels uit, maar toch verzorgt. Dat is een erg groot voordeel wanneer je een poloshirt draagt. Op die manier kun je een andere indruk achterlaten.

Wat draag je onder een polo?

Een polo is een ontzettend fijne stof en heeft een vrij mooie pasvorm. Als je wat onder de polo gaat dragen, is de kans vrij groot dat het niet fijn zal zitten. Daarnaast ziet het er ook een heel stuk minder mooi uit als je er wat onder draagt. Je ziet dit vaak direct zitten, waardoor de pasvorm zijn nu volledig zal gaan verliezen. Dat is zonde van de polo. Dan zal je beter een ander shirt aan kunnen doen. Daarom wordt er aangeraden niets onder je polo te gaan dragen.

Als je toch iets onder een polo zal willen dragen, kun je het beste kiezen voor een hemd. Dit zal je het minste zien en de minste aandacht van je polo afleiden. Daardoor is de pasvorm nog beter dan wanneer je er een shirt of iets anders onder zal willen gaan dragen. Een hemd kan eventueel een mooie afkleding weergeven, maar de meeste hemden zorgen alleen maar voor een wat minder mooie uitstraling van de polo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *