Over ons 088 0220 333

Zakelijk lunch bestellen

MyLocals heeft voor jou de beste lokale helden verzameld op één overzichtelijk bestelplatform. Onze (food)leveranciers kunnen alle bedrijven in Nederland voorzien van hun cateringbehoeftes. Je kunt bij ons namelijk terecht voor het bestellen van lunches en overwerkmaaltijden, maar ook voor bijvoorbeeld fruit, gebak en bloemen.
 
MyLocals maakt het jou gemakkelijk. Zo kun je met 1 druk op de knop locaties of collega’s toevoegen aan jouw bedrijfsaccount en is betalen op rekening mogelijk zonder extra kosten. Ook het servicelevel kenmerkt MyLocals; je kunt erop rekenen dat jouw bestellingen zorgvuldig worden afgerond. Tot slot biedt MyLocals prijsgarantie, zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Klik hier om een zakelijke lunch te bestellen

Krijg jij binnenkort op je werk belangrijke gasten die je een lekkere lunch wit voorschotelen? Bestel dan op tijd een zakelijke lunch via MyLocals. Via ons kun je bestellen bij de beste restaurants en cateraars. Zo weet je zeker dat je de gasten kan verrassen met lekker eten, zoals soep, wraps, broodjes of salades. Als je gewoon een lekker broodje voor jezelf en collega’s wilt bestellen kan dat natuurlijk ook. Je kunt er altijd voor kiezen om te betalen op rekening zodat je administratie overzichtelijker wordt.