Over ons 088 0220 333

Overwerkmaaltijd bestellen


Welkom op MyLocals! Wij zijn helemaal gespecialiseerd in het leveren aan bedrijven. Wij bezorgen heerlijke vergaderlunches om jouw meetings lekker effectief te maken. Of de beste pizza’s of sushi zodat jij eindeloos kunt overwerken. En als je wat te vieren hebt met je collega’s, bestel je eenvoudig uit het grootste assortiment taarten.
 
Je bestelt bij de beste lokale leveranciers. Door ons bezocht en met ratings en favorieten. Zo weet je zeker dat het in de smaak valt! Via jouw (gezamenlijke) bedrijfsaccount is het mogelijk om alvast vooruit te bestellen en op rekening te betalen zonder extra kosten. En dat met een uitstekende service. Natuurlijk betaal je gewoon evenveel voor je producten als wanneer je rechtstreeks bij onze locals zou bestellen. Wel zo eerlijk toch?

Klik hier om overwerkmaaltijden te bestellen

Als jij vandaag over gaat werken is het verstandig om een goede maaltijd te eten. Op deze manier kun je veel effectiever door blijven werken zonder een hongerig gevoel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor aardappels, groenten en vlees op het werk zodat je ongeveer hetzelfde eet als dat je thuis zou eten, maar je kunt natuurlijk ook iets heel anders bestellen. Wat dacht je van pizza, sushi of een lekker vers wokgerecht? Uiteraard hebben we ook veel restaurants aangesloten die Halal kunnen leveren. Naast overwerkmaaltijden kun je ook lunches, gebak en bloemen bestellen op ons platform.