Over ons 088 0220 333

Overwerk eten bestellen

Lijk het jou handig om via één website al je catering te regelen die je nodig hebt op kantoor? Dan ben je bij MyLocals aan het juiste adres. Wij hebben de beste locals geselecteerd die bij jou op het werk bezorgen. Op ons bestelplatform regel jij binnen een paar muisklikken je lunches, maaltijden, cupcakes, bloemen en meer. Je hoeft dus nooit meer te zoeken in een oerwoud van websites.
 
Wist jij dat je bij ons samen met je collega’s één account kunt delen? Hierdoor is overzicht bewaren geen enkel probleem. Zelfs niet wanneer je bedrijf meerdere vestigingen heeft. Ook kun je gedag zeggen tegen gedoe met bonnetjes en declaraties. Je kunt namelijk gewoon (kosteloos) op rekening betalen. Tenslotte bieden wij een uitstekende service, wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Klik hier om eten te bestellen als je gaat overwerken

Als je moet overwerken is het natuurlijk belangrijk om een goede maaltijd te laten bezorgen. Zorg ervoor dat je tijdig je overwerkmaaltijd bestelt zodat je niet rond zes uur met een knorrende maag zit. Via het nieuwe platform MyLocals kun je gemakkelijk eten bestellen. Je kunt je sushi, döner of hamburger al een tijd van tevoren bestellen zodat hij zeker op tijd is. In welke stad je ook woont of werkt, wij bezorgen op jouw werk. Het is mogelijk om op rekening te bestellen, zodat je jouw bestelling niet voor hoeft te schieten. In jouw bedrijfsaccount krijg je dan een overzicht van alle bestellingen van jou en je collega’s.