Over ons 088 0220 333

Over ons

MyLocals maakt zakelijk bestellen beter. Je bestelt overzichtelijk en snel bij de beste lokale leveranciers. Zo kun je bij ons direct op rekening bestellen, profiteren van de beste deals en zien bij wie je bestelt. Natuurlijk met een uitstekende service. 
 
Dankzij MyLocals verlies je nooit meer het overzicht van alle bestellingen van jou en je collega’s, dit scheelt je een hoop gedoe, tijd én geld.  
 
Best deals
Als je bestelt op mylocals.nl heb je gegarandeerd de beste deal: je betaalt altijd de zelfde prijs als bij de lokale leverancier, maar dan met de voordelen van een zakelijk account. Daarnaast regelen we speciaal voor jou de beste acties. 

Direct op rekening bestellen
Bedrijven kunnen direct op rekening bestellen zonder extra kosten. Hierdoor zijn declaraties van losse bonnetjes of het voorschieten van grote bedragen voortaan verleden tijd. Handig toch? 

Persoonlijke service
Welke broodjes zijn het meest geschikt voor een lunch van 4 personen? Als je er even niet uit komt helpen onze foodies van de servicedesk je persoonlijk uit de brand. Wij vinden het belangrijk dat jouw bestelling goed verloopt en staan garant voor het succes van jouw bestelling.

Diverse producten op één verzamelplatform
Op ons platform vind je meer dan alleen lunches en maaltijden. Zo bestel je er ook koffie, bloemen, geschenken en fruitmanden. Alles wat jij nodig hebt op het werk kunnen we leveren. Je bestelt via het bedrijfsaccount dat je kunt delen met je collega’s. Hierdoor is overzicht bewaren geen enkel probleem, zelfs niet wanneer jullie meerdere vestigingen hebben.  

Zien waar je bestelt
Wij hebben de nieuwste, beste, hipste en lekkerste lokale leveranciers zorgvuldig voor je geselecteerd. Je kan op onze website hun foto’s zien en hun verhalen lezen Dit helpt je bij het maken van de juiste keuze. Zo weet je altijd waar je bestelling vandaan komt.