Over ons 088 0220 333

Eten bestellen op werk

Welkom op MyLocals! Wij zijn helemaal gespecialiseerd in het leveren aan bedrijven. Wij bezorgen heerlijke vergaderlunches om jouw meetings lekker effectief te maken. Of de beste pizza’s of sushi zodat jij eindeloos kunt overwerken. En als je wat te vieren hebt met je collega’s, bestel je eenvoudig uit het grootste assortiment taarten.
 
Je bestelt bij de beste lokale leveranciers. Door ons bezocht en met ratings en favorieten. Zo weet je zeker dat het in de smaak valt! Via jouw (gezamenlijke) bedrijfsaccount is het mogelijk om alvast vooruit te bestellen en op rekening te betalen zonder extra kosten. En dat met een uitstekende service. Natuurlijk betaal je gewoon evenveel voor je producten als wanneer je rechtstreeks bij onze locals zou bestellen. Wel zo eerlijk toch?

Klik hier om eten te bestellen voor op werk

Heb jij nu al zin om lekker te eten vanavond? En eet jij vanavond thuis of op je werk? Als je ervoor kiest om vandaag wat langer door te werken, bestel dan online lekkere maaltijd via MyLocals. Verder werken met een hongerig gevoel vergroot de kans op fouten en dat wil je niet hebben! Met een lekkere overwerkmaaltijd kun je nog een paar uur lekker doorwerken. Als je online een maaltijd bestelt tijdens je overuren biedt je bedrijf vaak een vergoeding aan. Via Mylocals gaat dit extra eenvoudig omdat je ervoor kunt kiezen om op factuur te betalen. Daarom hoef je niet meer elke keer om bonnetjes te vragen, deze te bewaren en in te leveren bij de administratie. Dat scheelt een hoop gedoe voor jezelf en voor de administratie!