Over ons 088 0220 333

Eten bestellen op kantoor

Lijk het jou handig om via één website al je catering te regelen die je nodig hebt op kantoor? Dan ben je bij MyLocals aan het juiste adres. Wij hebben de beste locals geselecteerd die bij jou op het werk bezorgen. Op ons bestelplatform regel jij binnen een paar muisklikken je lunches, maaltijden, cupcakes, bloemen en meer. Je hoeft dus nooit meer te zoeken in een oerwoud van websites.
 
Wist jij dat je bij ons samen met je collega’s één account kunt delen? Hierdoor is overzicht bewaren geen enkel probleem. Zelfs niet wanneer je bedrijf meerdere vestigingen heeft. Ook kun je gedag zeggen tegen gedoe met bonnetjes en declaraties. Je kunt namelijk gewoon (kosteloos) op rekening betalen. Tenslotte bieden wij een uitstekende service, wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Klik hier om eten te bestellen op kantoor

Zit jij op kantoor en wil je goed eten bestellen? Maak kennis met MyLocals. Het nieuwe platform voor de zakelijk markt om makkelijk en eenvoudig goed eten te regelen op het werk. MyLocals is speciaal ontwikkeld om lekker, gezond en/of snel eten te laten bezorgen op kantoor. Het is ook mogelijk om eten zoals: lunch, taart of overwerkmaaltijden een bepaalde tijd van tevoren al te bestellen. Eet jij vaak je maaltijd of eten op achter je bureau of gaan jullie met het team gezellig aan een grote tafel zitten? Of het nu om diner of lunch bestellen gaat, via MyLocals is dit allemaal te reggelen. Voor bedrijven is het ook ontzettend handig om te kunnen bestellen op rekening die achteraf betaald kan worden. Dat is bij MyLocals geen enkel probleem!